Thursday, February 4, 2010

HAPPY BIRTHDAY ZULFAN

DSC00829

Biar pun dah terlambat, tapi nenek,umi dan su semuanya nak ucapkan HAPPY BIRTHDAY pada Fan… Sori yee… nenek baru jumpa gambar ni.

Handbag tu, jangan pakai lagi tau… Pakai yang nenek beli kat Mekah pulak…

DSC00827

Zulfan ke ni??? Nenek tengok macam kakak-kakak je…

ABCD0001

Cukup 8 orang cucu ma! Zulfan yang nampak mata dua biji je tu…

2 comments:

sWeEtDaRLinG said...

10x kali tengok gambar Zulfan ngan handbag, 10x rasa nak tergelak... aduuii laaa

Kamariah said...

Stail dia bawa pun iye... Macam maknyah! Dahlah g2, nak kemana-mana tak pernah lupa capai handbag 2 dulu..