Saturday, August 6, 2011

KESUNTUKAN + KEGAWATAN

 

DEK kerana kesuntukan masa… tak dapatlah ma nak update entry baru…
MALAM ni… cuma sempat buka blog anak2 dara,  pusing2 round table, tapi entry baru tak sempat pun nak buat, mata dah mengantuk.

Apapun… ~aku bahagia~
tak sempat buat entry baru… sempat juga ziarah ke blog2 yang sering menjengah ke blog ma…
Sekadar terima kasih kerana kesudian kalian…

Insya Allah…. ada masa ma ‘tebeng2’ juga  update.
Ada 3 jemputan iftar yang ma terima…
Mana tau ma boleh update tentangnya, kan?

Selamat Malam!

2 comments:

wida said...

sibuk tarawih yer ma?

Kamariah Awang said...

Biasalah, Wida.. Semuanya nak dikejar... dunia nak akhirat pun nak. Berblog pun nak jugaaak.. Hehehe..