Wednesday, May 30, 2012

MENANTI KELAHIRAN

ASSALAMUAIKUM!
Apa khabar semua, lama ma tak update n3 dek kegawatan masa.
Apatah lagi ada sedikit masaalah yang menjengah..
Almaklum, bila ada masaalah mood pun menjadi kurang…
asyik aje memikirkan apakah kesudahan dan keputusan
yang terbaik untuk jalan penyelesaiannya.

Akhirnya…. alhamdulillah. Berkat doa dan belas kasihan dari Allah s.w.t.
tekanan dalam fikiran ni mula berkurangan.

Hari ni ma berada di KL,
Mungkin agak lama dari biasa…
Ketika ini ma sedang menunggu kelahiran cucu ma yang ke 11
Mengikut due 6hb June ni… oooi seminggu lagi..
Kalau boleh janganlah lama sangat yer… hihi..
Banyak kerja yang ma terpaksa tinggalkan dirumah.
Ayam itik angksa singa … hahaha…   

Apapun… mudah2an anak ma SD selamat melahirkan…..
Tolong doakan yer…..

11 comments:

atty's said...

semoga emy selamat melahirkan baby baru..semoga dipermudahkan semuanya .amin

MulutPayau said...

semoga Allah permudahkan segalanya...

Acik Erna said...

Insyaallah mudah2an anak ma selamat melahirkan..dan selamat ibu dan anak

wida said...

Lebih kurang due dgn wida jugak..
kita tunggulah sape yg selamat dulu yer.
sy pon dh tak larat sgt ni ma

rasp said...

semoga dipermudahkan oleh Nya....
mesti Ma berdebar gak nak sambut cucu baru :)

Kamariah Awang said...

Terima kasih atas doa kalian. Semoga Allah mendengarnya... Amiiin...

Granny Hani said...

apa perkembangan terbaru? dah lahir ke cucunda tu? Harap2 semua nya selamat dan di rahmati Allah.

intan morsalin said...

ari ni da 8hb..cucunya dah kua lom ma...papepun ma tetap awet muda..x sangka ma dah ade 11 cucu yer..ape rahsia ma ek...share la sket

Dee said...

yeah..sempat jumpa ma aritu..hehehe..

L said...

waa. seronokla mama ramai cucu dah.. waa..ada can dak nak jadi menantu ma? =D

jom layan kejap..=D
http://lolz-l.blogspot.com/2012/06/still-jahat-walaupun-dah-solat.html

[PCL] said...

happy nya..ma, tahniah dpt.cucu lg.