Saturday, September 10, 2011

CCTV SKODENG

DSC02661

APA AGAKNYA MOTIF SEBENAR?
ADA SESIAPA YANG BOLEH TOLONG JAWAB?

MA HARAP2 ‘Silap Mata’ ma ‘menjadi’ semasa snap cctv yang baru
diletakkan menghala ke rumah ma ni….

Kalau diorang nampak, maknanya cctv dia tu memang KELLLLAAS fungsinya gitu..
Hahaha…

Sebab ma snap pun dicelah2 langsir baru…

Tapi… kalau dia ‘nampak’ sampai keCELAH2 begitu….
malanglah bagi ma sebab nampaknya memang kami sekeluarga
dah kehilangan privacy walaupun dirumah sendiri...

9 comments:

sW33tdARLiNG said...

rasanya boleh repot privacy kita terganggu dan rasa terancam nak buat apa2 kat rumah sendiri...

so mintak polis sahkan ke mana arah tuju CCTV dia tu

Pejuang Kesenian Extreme said...

Ini boleh buat punca bergaduh juga ni..

Yanaz Afkar said...

si jiran kita tu kan busy body orgnye.....!
slama ni die suka intai2 kita dr tingkap nako....
smpai org dr johor, singapore dtg rmh kita perasan perangai si jiran ni....
Tp skrng..... kalo die nk intai, x payah melalui tingkap nako... CCtv kn ade... jimat tenaga die.!

wida said...

kelassnya org tu..siap ada cctv lagik..hehe

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

of cos la ada cctv kalau tak macam mane nak ngintai kitaorg sedangkan selepas kejadian tu pintu rumah, tingkap nako, tingkap bilik pun dah tak buka skrg ni, camno nak ngintai ha???

ada cctv mudah sikit, org tak nampak dye duk ngintai atau duk bz body hal org..

untuk apakah cctv tu???

hani@debumelukut said...

macam2 la kan perangai orang ni..habis tu nak buat camana tu?

sW33tdARLiNG said...

orang lain duk santai depan TV, dia punya santai depan CCTV.. hiburan laa tewww bg dia

Wahidah said...

pelikla ma..awatla jiran ma ne lain dr yg len ma oii

Anonymous said...

cctv boleh di pasang tapu tidak boleh dihala ke rumah jiran.